Primera assemblea del curs

0
73
views

Aquest curs l’assemblea de l’AFA del primer trimestre s’ha fet esperar una mica però ha tingut una bona participació

El dimecres 9 de novembre a les 17 h es va dur a terme la primera assemblea del curs 2022-2023 al gimnàs de l’escola. Després d’una obertura de portes que es va allargar una mica massa (ens falten mans per organitzar les assemblees i després per fer algunes tasques puntuals com ara la verificació d’assistents), vam començar l’assemblea amb una presentació per a les famílies noves.

El curs passat vam fer un organigrama per plasmar sobre el paper l’estructura i les interaccions de l’AFA amb el seu entorn, i esperem que cada curs l’hàgim d’anar engandint.

Tot seguit vam passar a l’aprovació d’un nou membre de la junta per a la secretaria i vam acomiadar una de les secretàries i un dels tresorers, abans d’entrar en una part una mica feixuga però que és obligatòria: l’aprovació del tancament comptable del curs 2021-2022 i la dels pressupostos del 2022-2023.

Com a novetat, enguany vam fer una votació electrònica per decidir l’ordre de prioritat dels projectes que la junta va presentar per desenvolupar aquest curs. Per ordre d’importància, el resultat va ser:

1. Compra de material lúdic i pedagògic per compartir amb L’Esguard per a les acollides, l’Espai de migdia, els casalets i el Casal d’estiu

2. Una primera compra de llibres infantils per fer un fons de l’AFA. Encara s’ha de definir com es farà el procés, però els títols escollits sorgirien d’un estudi previ

3. Pintada d’un mural a les parets dels costats de la porta de Rosselló resultat d’un procés conjunt amb l’escola i els infants

4. Compra d’una caseta o armari d’exterior per posar-hi material de l’AFA

Alhora, es va obrir un torn de paraules per recollir altres iniciatives, com ara marxandatge de l’AFA (samarretes, bosses, xapes).

Per acabar, els grups de treball i les comissions van fer una roda per explicar la feina que han fet i que faran aquest curs, i quina necessitat tenen de nous membres.

S’ha enviat una enquesta a les famílies que hi van assistir per millorar els punts febles de la trobada i recollir suggeriments per augmentar la participació, tant a les assemblees com a la mateixa AFA.

Totes les comissions i grups de treball necessiten gent per dur a terme la seva tasca. Sense una AFA forta hi haurà moltes coses que els nostres infants no podran fer, començant per tenir un Espai de migdia de qualitat (lleure i menjar), unes extraescolars variades i engrescadores i un Casal d’estiu coherent amb els valors pedagògics de la comunitat. Però no només això! Visita la pàgina de les comissions per veure en què pots ajudar: https://www.afaxirinacs.org/comissions/.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here