Assemblea de l’AFA del 3r trimestre

0
71
views

L’assemblea del 3r trimestre, l’última del curs, es va celebrar el 8 de juny a les 19 h, al gimnàs de l’escola. En aquesta trobada va ser impossible habilitar una sessió telemàtica a causa dels problemes tècnics que hem tingut al llarg del curs i que no hem pogut solucionar.

Amb tot, i malgrat que estàvem a la recta final del curs i tothom estava molt enfeinat, l’assistència va ser similar a la d’altres assemblees. Un altre aspecte positiu és que es va complir l’horari previst i es van poder tractar tots els temes amb certa profunditat, permetent els torns de paraula després de cada bloc i abans de cada votació.

L’ordre del dia estava ple de temes interessants i es van arribar a fer set votacions, algunes de les quals sobre els eixos de treball que diferents comissions de l’AFA volen desenvolupar al llarg del curs que ve.

Com a assignatura pendent per al curs que ve queda millorar la participació de les famílies, sobretot de les del cicle d’infantil, que són les que tenen més dificultats per assistir a les assemblees.

Si teniu interès a rebre l’acta i no us ha arribat al correu podeu sol·licitar-la a secretaria@afaxirinacs.org.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here