Serveis

Davant de les dificultats per conciliar la feina dels adults de la família amb la cura dels infants, des de l’AFA assumim el repte de suplir aquestes mancances oferint espais més enllà de les hores de classe (la jornada lectiva) a través de la comissió de Menjador i la d’Activitats, conjuntament amb L’Esguard (cooperativa sense ànim de lucre de projectes educatius) i amb la supervisió de l’escola. 

Però no creiem que aquests serveis serveixin només per allargar l’horari. Les activitats que pensem estan d’acord amb la línia pedagògica de l’escola, i som conscients de la importància de fer un bon acompanyament als infants. Busquem que el temps que les criatures passen de més a l’escola no estigui buit de continguts i, en el cas de les extraescolars, que complementi i doni continuïtat a la tasca formativa de les hores lectives.

Totes les famílies que pertanyin a l’escola Xirinacs poden fer ús dels serveis oferts i les famílies que estiguin afiliades a l’associació tenen un descompte en l’activitat (excepte en el cas de l’Espai de migdia i el Casal d’Estiu).

Quins serveis oferim?

>> Espai de migdia: aquí.

>> Extraescolars: aquí.

>> Acollida matinal: se’n pot fer ús de manera fixa o esporàdica. L’espai està disponible a partir de les 8 h i fins a les 9 h. (Els preus són orientatius, a l’espera de fixar els definitius per al curs 2023-2024. Els preus són amb el descompte de 6 € per a famílies membres de l’AFA.)

  • FIX:* mitja hora (33 € mensuals); una hora (66 € mensuals). Per donar-vos d’alta al servei fix cal que envieu un correu a: xirinacs@lesguardcoop.cat .
  • ESPORÀDIC:* se’n pot fer ús en cas que sorgeixin imprevistos i avisant amb poc marge d’antelació. El preu és: mitja hora (1,75 €); una hora (2,10 €).

*Preus per a famílies associades

>> Racons de tarda: se’n pot fer ús de manera fixa o esporàdica. L’espai està disponible a partir de les 16.30 h i fins a les 17.30 h.

  • FIX:* mitja hora (33 € mensuals); una hora (66 € mensuals). Per donar-vos d’alta al servei fix cal que envieu un correu a: xirinacs@lesguardcoop.cat com.
  • ESPORÀDIC:* se’n pot fer ús en cas que sorgeixin imprevistos i avisant amb poc marge d’antelació. El preu és: mitja hora (1,75 €); una hora (2,10 €).

*Preus per a famílies associades

>> Tardes de juny 2023: aquí.

>> Casal d’estiu 2023: aquí

Comunicació amb L’Esguard


Últimes notícies