Activitats extraescolars 2022-2023

0
173
views

Preguntes freqüents sobre el procés d’inscripció a les extraescolars: https://www.afaxirinacs.org/serveis/preguntes-frequents-sobre-el-proces-de-preinscripcio-a-les-extraescolars/.

A la comissió d’activitats de l’AFA fa mesos que estem treballant en les extraescolars del pròxim curs junt amb l’Esguard i l’escola i per fi us podem fer arribar tota la informació.

Poder oferir-vos activitats que siguin coherents amb el projecte educatiu de l’escola que hem escollit per als nostres infants i en les quals se’ls acompanyi de manera respectuosa no és senzill i requereix una feina que sovint passa desapercebuda.

Ens agradaria fer-vos partícips de com hem elaborat la proposta aquesta vegada.

Fins aquest curs, l’Esguard s’ha fet càrrec de les extraescolars principalment com a gestores. Després de l’experiència acumulada, ens van traslladar que no s’acaben de trobar còmodes amb aquest paper i que tenen ganes d’engegar el seu propi projecte d’extraescolars. Els hi vam dir que fessin la seva proposta d’activitats i que la consideraríem de cara al proper curs.

Quan ens la van presentar, la vam valorar i ens va agradar. Això sumat al fet que durant tot el temps que hem col·laborat amb l’Esguard ho hem fet a gust i que a més compartim la mirada envers els infants va fer que decidíssim apostar per elles.

Triat el projecte, tocava conèixer els interessos de les famílies i us vam fer arribar una enquesta perquè ens expliquessiu quines preferències teníeu. Amb els resultats de l’enquesta ens vam reunir amb l’Esguard i l’escola per triar la proposta conjuntament.

Vam repassar una per una totes les activitats i vam donar prioritat a les més votades, vam intentar donar continuïtat a les d’aquest curs, vam “discutir” la part pedagògica… fins arribar a un consens i obtenir el llistat d’activitats que trobareu a la documentació adjunta.

Confiem que us agradin i us animeu a inscriure els vostres infants.

Si teniu qualsevol consulta o neguit sobre si el vostre infant amb necessitats educatives especials (NEES) pot fer alguna de les activitats proposades, no dubteu a contactar amb nosaltres (activitats@afaxirinacs.org). Juntes buscarem la millor manera perquè hi pugui participar, ja que no volem que cap infant es quedi fora!

Us destaquem algunes qüestions pràctiques:

  • El període d’inscripció és del 13 al 25 de juny.
  • En cas que hi hagi més demanda que places, es farà un sorteig, de manera que al juliol ja sabreu si heu de buscar alternatives o no.
  • A aquelles famílies que no sigueu sòcies de l’AFA se us cobrarà un 20% extra al mes en cada activitat extraescolar.
  • Podreu acreditar que sou sòcies de l’AFA durant la inscripció amb el vostre número d’afiliació (XIRI i quatre digits), que trobareu a l’últim rebut de l’AFA. També facilitarem els propers dies una llista per a que pogueu comprovar si tots els vostres infants estan correctament associats. En cas de dubte, podeu contactar amb tresoreria (tresoreria@afaxirinacs.org).

En els següents enllaços trobareu: