Com afiliar-se

La inscripció a l’AFA es fa per família, independentment del nombre d’infants matriculats a l’escola. La quota és de 50 € i es paga un sol cop a l’any.

Si per raons econòmiques no podeu pagar la totalitat o part de l’import, escriviu a tresoreria@afaxirinacs.org. Trobarem una solució; no volem que ningú quedi fora!

Què podem fer associant-nos a l’AFA?
– Tenir descomptes a les extraescolars, acollides i casalet de juny
– Participar amb veu i vot a les assemblees trimestrals
– Formar part de les comissions i grups de treball de l’AFA

Com ens associem?
Per associar-vos a l’AFA necessitem les vostres dades en paper físic i en digital. Per a això us demanem que seguiu aquests dos passos:

1. Omplir un formulari i deixar-lo firmat a la consergeria
El formulari el podeu agafar al tauler d’anuncis de l’AFA, al vestíbul (així no s’ha d’imprimir), o descarregar-vos-el i imprimir-lo. Podeu trobar el document aquí.

2. Omplir aquest formulari online:
Així les dades entraran directament a la base de dades i ens estalviarem errors de picatge.

Una vegada hàgim rebut les vostres dades i les hàgim enregistrat, rebreu un missatge de confirmació amb el codi AFA de la família, que servirà per als descomptes de les extraescolars, les acollides i el casalet del mes de juny.

Altres incidències
Si, en cavi, el que voleu és actualitzar les dades (canvi de compte corrent o afegir un infant o més), caldrà que us poseu en contacte amb la tresoreria escrivint a tresoreria@afaxirinacs.org.

Moltes gràcies, i benvingudes a l’AFA, famílies!!