Preguntes freqüents sobre el procés de preinscripció a les extraescolars

0
73
views

Tota la informació sobre les extraescolars la trobareu aquí: https://www.afaxirinacs.org/junta/activitats-extraescolars-2022-2023/.

Repetiran els talleristes?
El curs vinent les empreses externes no continuaran. El projecte d’activitats de tarda de L’Esguard ja compta amb la seva plantilla d’educadores i per tant els talleristes no es mantindran. L’única tallerista que continuarà és la de cant coral.

Ens agradaria saber noms i competències de les persones que faran les activitats. És possible?
Encara no s’han tancat inscripcions i per tant no sabem quines són les activitats que es duran a terme. Tot i així, L’Esguard fa setmanes que va començar a buscar el personal que és probable que necessitin i els hi estan demanant professionalitat i coneixement del contingut de l’activitat.

Estem amoïnades per no saber l’adjudicació de places fins al juliol. Sobretot per a piscina, perquè no hi ha marge per apuntarse a un altre lloc (sovint la inscripció va acompanyada d’un pagament). Es podria donar prioritat al sorteig de piscina?
S’intentarà agilitzar l’adjudicació de les places el màxim possible, sobretot a piscina, que acostuma a ser l’activitat amb més demanda.

Puc apuntar al meu fill petit que començarà P3 a la vegada que apunto el seu germà gran?
Els infants de P3 només poden fer piscina i la matrícula serà al setembre.
S’han reservat places 8 (en funció de la mitjana d’infants de P3 els últims anys) i la inscripció, sorteig, etc., seran al setembre.
Si sobren places s’adjudicaran a la llista d’espera de P4 i P5.

Com serà multiesports?
Multiesports basarà la seva programació per sessions treballant, descobrint i jugant a diferents esports. Seran activitats dinamitzades, que els permetran gaudir i viure de primera mà diferents esports amb material i sense. Alhora, recollint motivacions, sensacions i interessos dels infants, la programació serà prou oberta per atendre aquestes inquietuds i poder-hi enfocar futures sessions.

Els diners de la bestreta que s’ha de fer en fer la inscripció no es tornen si no es fa ús de la plaça, però si no tens plaça perquè no t’ha tocat per sorteig, es tornen?
Exactament, si no toca plaça per sorteig, es farà el retorn dels diners.

Els germans participen als sortejos amb el mateix codi? És a dir, tenen tots plaça o cap? O potser que un entri i l’altre no?
En els sortejos que hi pugui haver, cada infant hi participa de manera independent. Es pot donar que entri un germà i l’altre no.

Si s’acaba fent sorteig perquè s’omple una activitat, si no ens toqués plaça i s’han omplert les altres, cal inscriure’l a dues per si de cas o això alterarà massa el procés?
Si us inscriviu en dues activitats cal pagar la bestreta de totes dues i en cas que hi hagi plaça i finalment una de les dues no s’ocupi, es perdran els diners avançats.

Com es faran els sortejos?
El procés que se seguirà per a les inscripcions i sorteigs serà el següent:
Pas 1: s’obren inscripcions i les famílies s’apunten a les opcions que vulguin i puguin (al màxim establert segons l’edat de l’infant). 
Pas 2: fem el buidatge i mirem quines activitats tenen places lliures (A), quines queden tancades perquè no tenen més places (B) i en quines hi ha més demanada de la que l’activitat pot sostenir (C).
Pas 3: mirem si podem obrir un altre grup o ampliar ràtios.
Pas 4: es confirma a les famílies que tenen plaça a les activitats amb places lliures (A) i les que no en tenen (B).
Pas 5: fem sorteig per a aquelles activitats en què la demanda és superior (C) (prèviament se les haurà informat). A qui els toqui, se’ls confirmarà la plaça.
Pas 6: a qui no els toqui el sorteig, se’ls informarà de les places que queden lliures en altres activitats. Hi entraran directament i es confirmarà la plaça si no hi ha més demanada de la que pot sostenir l’activitat. Si no, entre les famílies que demanen una plaça de les places lliures, és tornarà a fer sorteig.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here