Festa fi de curs 2022!

0
45
views

El passat diumenge 19 de juny es va celebrar la cloenda del curs 2022 amb una gran festa que va reunir més de 300 membres de la nostra comunitat!

Primer de tot, moltes gràcies a totes per ser-hi.
Per col·laborar en l’organització.
Per ballar i divertir-vos amb nosaltres.
Per ajudar-nos a créixer i fer comunitat.

Te la vas perdre?

La Comissió de Celebracions de l’AFA va preparar un programa ple d’activitats: jocs tradicionals al carrer i jocs d’aigua al pati per fer passar la calor. També hi havia una zona més calmada amb joguines i pintacares.

Només al matí hi va haver dues propostes més per a la canalla, que van tenir una gran acollida: per una banda, la Comissió Verda va ajudar els infants a plantar llavors per endur-se-les a casa; aquest estiu moltes famílies tindran una planteta per recordar l’escola i la festa. D’altra banda, el grup de treball per als Gegants de l’escola va demanar a les criatures que les ajudessin a imaginar com seria la figura de l’escola. Ara tenen més de noranta idees per començar el projecte! (Si en vols formar part contacta amb la comissió de Celebracions.)

Abans de dinar es va poder gaudir de les actuacions de la coral d’adultes de l’AFA, de la coral d’infants i del grup de tabals Xirinola, format per famílies i membres de l’escola. Sembla mentida que tots tres s’hagin estrenat de cara al públic tot just aquest any! Aquestes actuacions van fer més agradable l’espera de l’arròs, que es va allargar molt a causa de problemes aliens a l’organització.

A la tarda es va fer el Trívial de l’AFA, que volia posar a prova els coneixements dels allà presents sobre l’associació de famílies i l’escola. Va haver-hi una gran participació i el nombre d’encerts va ser tan elevat que es va haver de fer un sorteig per atorgar els premis. A les guanyadores se les va obsequiar amb una quota a l’AFA (1r premi) i amb una bossa amb el nou disseny de l’entitat (2n i 3r premis).

Una altra novetat va ser la primera actuació dels Panots Band, un grup de música de famílies que es va crear el curs 2020-2021, quan els seus infants feien P5. Ens van emocionar, fer ballar i cantar molt amb versions tant per a grans com a menuts. L’actuació va acabar amb el rap que els infants d’una de les classes de primer ha estat treballant aquest curs amb la seva referent.

Com a fi de festa vam tenir la visita i actuació de la Tresca i la Verdesca, un grup format a Badalona amb música per a tots els públics que ens van remullar, fer ballar i saltar. Veure tota la canalla feliç participant a l’espectacle va ser un moment molt emotiu per a moltes famílies.

La comissió de Celebracions valora molt positivament la jornada; una gran festa (d’11 a 19 h) que no hauria sigut possible sense l’empenta i l’entusiasme de les seves membres i sense les diferents formes de col·laboracions puntuals: cessió de materials, disseny d’espais, muntatge de primera hora, torn de venda de tiquets, torn de begudes, repartiment de menjar i desmuntatge i neteja.

Si teniu ganes de sumar-vos a la comissió per pensar quines festes celebrem i com volem fer-ho, podeu escriure a comissió@afaxirinacs.org. Si no teniu temps però voleu col·laborar-hi puntualment, podeu afegir-vos a aquest xat: https://t.me/joinchat/G4xjRF2bCvxiYjM8 .

Aquest estiu descanseu. El curs que ve, més i millor!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here