Inscripcions al Casalet de juny 2022

0
45
views

El període de preinscripció comença el dilluns 16 de maig i acaba el dimecres 25 de maig (tots dos inclosos)

A partir del 7 de juny i fins al 22 (últim dia de curs) comença la jornada intensiva a l’escola, en què l’horari passa a ser de 9 a 13.00 h (jornada lectiva) i de 13.00 a 15.30 h (Espai de migdia). Això vol dir que els infants que no es quedin a dinar sortiran a les 13.00 h, i els que sí que s’hi quedin sortiran a les 15.30 h.

Per facilitar la conciliació i allargar l’horari fins a les 16.30 h, des de l’AFA s’organitza un casalet en coordinació amb L’Esguard (que és qui s’encarrega de pensar les activitats i aportar les educadores necessàries).

El casalet serà un moment de trobada, de joc, de tranquil·litat, d’experimentar i gaudir lliurement, amb diverses activitats per a totes les necessitats: tranquil·les, de moviment i artístiques.

A partir de les 16.30 h els racons de tarda i les activitats extraescolars funcionaran amb normalitat.

Per fer el casalet és imprescindible inscriure els infants prèviament.

Trobareu tota la informació al següent enllaç: https://lesguardcoop.cat/wp-content/uploads/2022/05/CASALET-XIRINACS-2022.pdf.

Podeu fer les inscripcions aquí.

Des de l’AFA estem treballant en fórmules per mirar d’ajustar al màxim els preus d’aquest servei, i des de L’Esguard estan estudiant de fer reduccions de preu en determinats casos, tot amb vista al Casalet 2023.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here