L’estona de migdia, espai de cures

0
111
views

Famílies i mestres de la comunitat educativa de Xirinacs volem donar suport i cuidar el que suposa un terç de la jornada escolar: l’estona de migdia. Som conscients que és un espai al qual el Departament encara no ha donat l’acollida i la consideració que es mereix; es tracta d’un terç de la jornada escolar que inclou moments tan importants com el dinar, la migdiada i el joc. 

És per això que el passat divendres 18 de març la comissió mixta de Menjador i L’Esguard (la cooperativa que ofereix l’acompanyament als infants en aquesta franja) ens vam trobar amb l’equip d’educadores i educadors de migdia per teixir xarxa.

Fins fa poc la comissió ha estat treballant per fer sostenible l’espai de migdia, i per fi hem trobat el moment: hem fet el primer pas per cuidar les educadores i els educadors! Ho hem fet mitjançant la trobada presencial, l’agraïment i l’entrega d’un conte per a cada membre de l’equip (que ha finançat l’AFA). 

Les famílies de la comissió vam marxar satisfetes i il·lusionades, hi ha feina a fer i anem per bon camí.

I també tenim moltes ganes de tornar-nos a trobar amb l’Alba, la professional del càtering Roca González que treballa a l’office de l’escola, també peça clau de l’estona del migdia.