REUNIÓ AMB EL CONSORCI I L’AJUNTAMENT (17-7-19)

0
28
views

Us informem que el passat 17 de juny (2019) la comissió d’Equipaments de l’AFA Xirinacs i l’equip directiu de l’escola ens vam reunir amb representant del Consorci d’Educació de Barcelona (CEB), del Districte i de Model Urbà (tots dos, de l’Ajuntament).

Per la banda del CEB, van assisitir a la reunió el Toni Garcia, de la Direcció d’Equipaments Educatius, i el Joan Canals, d’Equipaments per a la Nova Escolarització, que són les àrees encarregades de les infraestructures escolars (planificació, nova construcció i millora d’equipaments educatius, provisió de mobiliari, etcètera).

Per la banda de l’Ajuntament, en representació del Districte de l’Eixample, va venir el conseller Francesc Magrinyà, i també arquitectes de Model Urbà (Mercè Llopis i Ariadna Miquel, entre d’altres). Model Urbà és l’àrea encarregada de treballar en els projectes estratègics de l’Ajuntament, com és, per exemple, la transformació del recinte de la Model.

L’objecte d’aquesta trobada era obtenir informació sobre diversos punts (obres d’ampliació del pati de primària per al curs 2020-2021 i estat del projecte de remodelació del recinte de la Model, principalment) i plantejar les nostres demandes per solucionar el problema de contaminació acústica i ambiental que pateix l’escola.

Així mateix, vam demanar que es constituís formalment una comissió de Seguiment de les obres que afectin l’escola Xirinacs perquè:

1) La comunitat educativa estigui adequadament informada de l’estat de la transformació del recinte de la Model (atès que és la ubicació definitiva que se’ns ha assignat) i pugui participar en el disseny de la futura escola.

2) La comunitat educativa estigui informada i tingui veu en les actuacions per a l’ampliació de l’escola provisional (pati de primària, nous mòduls).

3) S’estableixin uns interlocutors clars, fixos i amb capacitat decisòria per atendre les nostres demandes.

Si esteu interessades a obtenir més informació sobre aquesta reunió podeu escriure’ns al correu de la nostra comissió: equipament@afaxirinacs.org

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here