Sant Jordi 2021

0
48
views

Hola, xirifamílies!

Arriba Sant Jordi coincidint amb la Revolta Escolar i volem celebrar-ho amb totes vosaltres. Aquest cop ens hem unit diverses comissions i us portem una tarda carregada d’activitats.

Des de la comissió de Feminismes i Diversitats hem preparat un contacontes centrat en les diversitats i el medi ambient. Explicarem els contes Sirenas, Malena Balena, Ajdar, La Bet i el Tea, i Bosc.
Podeu fer un cop d’ull al recopilatori que han preparat aquí.

També celebrarem la primavera amb un intercanvi d’esqueixos. Volem que porteu els vostres esqueixos o aquella planteta que no aconseguiu que sobrevisqui al vostre balcó. I si en trobeu alguna que us agrada… us la podeu endur!

No us penseu, però, que ens oblidem que fem aquesta celebració en el marc de la Revolta Escolar. Per això hem preparat una activitat amb el lema #RecuperemLaCiutat: un mural gegant al carrer per recuperar l’espai per a les nostres criatures i tots els vianants. Prepareu-vos per pintar i fer vostre el carrer!

El programa de la tarda és:
16.15 h: comença el tall a Entença: ocupem el carrer!
16.30 h: primer torn de contacontes (P3 i P4)*
17.00 h: segon torn de contacontes (P5 i 1r)*
Racó d’intercanvi d’esqueixos (zona xamfrà)
Activitat #RecuperemLaCiutat al carrer Entença
18.00 h: finalització del tall

*Els torns son orientatius per tal de facilitar que no hi hagi acumulació de criatures i poder gaudir-ne millor totes. En la mesura del possible, intenteu complir-los.

Gràcies! Us hi esperem!
Comissió de Celebracions, Comissió de Feminismes i Diversitats i Grup d’Entorn i Contaminació