Festa escola pública 24 de febrer 2018

0
670
views

Benvolgudes famílies,

Us informem que la coordinadora d’Ampes de l’Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni està preparant un parell d’activitats en defensa de l’escola publica als nostres barris:

· Debat 23 de febrer a les 19:00 hores a l’Escola els Llorers.

· Festa al carrer el 24 de febrer a partir de les 10:00 h. a Viladomat amb Consell de Cent. Us adjuntem el cartell promocional d’aquesta festa que inclourà un escenari amb diferents actuacions, xerrades, aperitiu ecològic, espais de jocs, espai de gegants i cap grossos (amb tallers de fabricació de capgrossos inclòs) i un fotimer de paradetes i altres activitats amb la col·laboració del mercat de pagès i la rambla de barri…

Tal i com us vàrem avançar a la darrera reunió general de l’AFA , a la festa del 24 de febrer, ens hem proposat com a escola participar-hi de dues maneres:

a) Durant els propers dies, les nostres filles pintaran a classe un súper-cub de cartró que representarà la nostra escola i que es situarà en un planell gegant que s’intentarà dibuixar al terra (i diem s’intentarà…) i que permetrà situar i visualitzar la totalitat de llars d’infants, escoles i instituts del barri.

b) D’altra banda, pel mateix dia 24, us proposem participar en la construcció d’aquest plànol gegant pintant amb guixos de colors el terra de les diferents illes del nostre barri. Per realitzar aquesta important tasca de pintar i ratllar el terra, necessitem un petit grup de voluntàries per coordinar una mica la tasca de les nostra petita “mà d’obra” a partir de les 10:00… i fins que es cansin. Per coordinar el que serà aquesta obra d’enginyeria, us podeu posar en contacte amb el Bernat, el pare de la Joana, qui està actuant com a enllaç de l’AFA en aquesta coordinadora (ell ja portarà el material).

Va, animeu-vos que el 24 ja farà més bon temps i ens veiem als carrers!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here