Carnestoltes 2018

0
438
views
Benvolgudes famílies,
Des de l’AFA i la Comissió de Celebracions ens complau convidar-vos a la festa de Carnestoltes 2018.
Aquest any, i coincidint amb contes que escoltaran aquests dies a classe els nostres fills, hem escollit “Monstres de contes” com a temàtica pel carnestoltes.
Serà el Divendres 9 de febrer a partir de les 17h a l’Escola (entre 16’30 i 17h cada família podrà donar de berenar a l’infant):
  1. Farem un conta contes de benvinguda.
  2. Realitzarem un taller per crear la nostra pròpia disfressa de monstre. Serà un taller familiar, el nen o nena haurà de venir acompanyat d’un adult que l’ajudi a realitzar el taller. Si algun adult vol fer-se una disfressa també és benvingut! Si és possible porteu una samarreta del color que vulgueu i llisa com a base de la disfressa, si no podeu donarem algun altre tipus de suport per fer-la.
  3. Per qui tingui encara ganes farem pinta cares.

Per aquells que s’han ofert voluntaris a ajudar-nos a preparar el taller estigueu divendres a les 15’45h a l’escola. Si podeu porteu tisores i… moltes ganes de tallar! I els voluntaris per pintarcares entrareu en acció després del taller, estigueu atents! La Tam s’ha ofert a portar el seu súper maletí de pintures, si algú més dels pintacaretes en té que en porti si pot si us plau (si cal poseu el vostre nom perquè no es perdin)

També des de Ballets de Catalunya i l’Assossiació de veïns de l’Eixample Esquerra ens han convidat a la seva rua de Carnestoltes que tindrà lloc el Dissabte 10 a les 17h, sortint del Centre Cultural Teresa Pàmies (C.C. Urgell) i que acabarà cap a les 17’45 a l’Espai Germanetes on faran ball i berenar popular a les 18’30. Aquelles famílies qui vulguin podran afegir-se a la rua, quedarem a l’interior de l’illa C.C. Urgell a les 16’30h.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here