INFORME DE LA FAPAC SOBRE LA CONTRIBUCIÓ ECONÒMICA DE LES FAMÍLIES AL SISTEMA EDUCATIU

0
72
views

La FaPac (Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya) ha presentat els resultats d’un estudi sense precedents sobre la contribució econòmica de les famílies al sistema educatiu públic.

Les seves conclusions plantegen “fins a quin punt les famílies de les escoles públiques catalanes s’han convertit en finançadores del sistema educatiu públic a Catalunya”.

Com a membres de la comunitat educativa de l’escola Xirinacs (i com a entitat associada a la FaPac) us volem fer partícips d’aquestes dades perquè trobem molt interessant que s’obri un debat al voltant d’aquesta qüestió. Sempre amb l’objectiu de vetllar per la bona salut de l’escola pública i preservar la seva funció inclusiva i anivelladora d’oportunitats.

Us deixem l’enllaç de la Fapac on es presenta l’estudi: https://fapac.cat/la-fapac-presenta-un-estudi-pioner-sobre-la-contribucio-economica-de-les-families-al-sistema-educatiu-public/

I un altre enllaç amb la versió reduïda: http://cgtense.pangea.org/IMG/pdf/estudi-fapac-2019_la-contribucio-economica-de-les-families-al-sistema-educatiu-public-catala.pdf

Per a més informació ens podeu escriure a: reivindicativa@afaxirinacs.org

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here