Taller: L’acompanyament emocional a la infància

0
826
views

El dimarts 8 de Maig, de 17:00 a 19:00 de la tarda, la Núria Gros vindrà a la nostra escola a parlar de les emocions, de com gestionar-les i acompanyar-les.
Un dels temes que més us interessa a les famílies i a tots aquells professionals que us relacioneu amb infants: L’ACOMPANYAMENT EMOCIONAL. La dificultat, a vegades recau en entendre que quan parlem d’acompanyament emocional no ens estem referint a un conjunt de tècniques o dinàmiques per aplicar, sinó que ens estem referint a un camp que sobretot té a veure amb nosaltres com a adults: Com gestiono jo les meves pròpies emocions? Quines emocions tenen espai o no en la meva vida? Com visc jo la meva pròpia ràbia, la meva tristesa…? La mirada i l’acompanyament que ens fem a nosaltres mateixos, està directament relacionat amb el nostre estil a l’hora d’acompanyar als infants. Si els adults no ens respectem emocionalment és difícil poder-ho fer diferent amb ells.
Acompanyar emocionalment als infants és una gran escola de creixement personal perquè ens dóna la possibilitat d’observar i atendre al nostre propi món emocional. A l’hora que ens dóna la possibilitat de veure l’espontaneïtat emocional dels infants i aprendre d’ella.
Més informació: Creaespai

I la setmana següent, dilluns 14 de Maig a les 17:00 farem la trobada mensual de l’espai famílies per comentar els continguts de la xerrada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here