Taller-performance familiar

0
23
views

Aquest curs la comissió de Feminismes i diversitats de l’AFA ha organitzat el “camerino gegant” a càrrec de l’artista drag Symphony of the Seas, el passat dissabte 20 de maig.

L’activitat va començar quan ens va rebre ella, espectacular, amb grans moviments, una llarga cabellera arrissada i amb un doble vestit rosa que ja ens va fer deixar-nos volar des del principi.

La primera part va consistir en anar passant per diferents punts del gimnàs per “muntar-nos”, com es diu al món drag. Hi havia espais per a robes, per a maquillatge, per a perruqueria, per a mil accessoris.

Un cop tots els infants ja estaven “muntats”, les famílies vam seure a veure una mena de performance que incentivava a fer tot allò que de vegades reprimim als infants: havien de riure molt fort, còrrer molt i fer com si es fessin molt de mal, i plorar, però plorar molt dramàticament!!!

Va ser una tarda mols especial on poder riure, plorar, còrrer i sobretot deixar anar la imaginació. També va donar espai per a parlar amb ella en petit grup sobre el mon drag, ja que ens va explicar com juguen amb els estereotips de génere i els hi donen la volta, sobre la transsexualitat i sobre la llibertat.

En definitiva, una tarda d’imaginació, colors i textures.

Previous articleAntiracistes!
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here