Arrenca el club de lectura Llibre Obert per a infants

0
43
views

Aquest dilluns 25 d’abril s’ha fet la primera sessió del club de lectura Llibre Obert, amb la participació de sis infants de diverses edats.

El llibre que s’ha comentat ha sigut “En Gripau i en Gripere són amics”, d’Arnold Lobel i traducció de Jordi Ainaud i Escudero, en una de les sales de la biblioteca de l’Esquerra de l’Eixample Agustí Centelles.

La conductora, Mireia Broca, valora molt positivament la trobada i ha destacat les ganes de participar de les criatures i de compartir els detalls de la lectura.

Aquesta sessió forma part del club de lectura Llibre Obert, impulsat per l’AFI Entença, l’AFA Xirinacs i l’Obrador d’històries amb la col·laboració de la biblioteca Agustí Centelles. El club està dirigit a primers lectors, és a dir, infants que comencen a endinsar-se en el món de la lectura per compte propi, independentment de l’edat. Vol ser un espai on puguin compartir el gust per llegir, les sensacions que els provoquen les històries i la curiositat que se’ls desperta, sota l’atenta conducció de la guionista Mireia Broca.

La pròxima sessió està prevista per al dilluns 30 de maig. Per a més informació cliqueu aquí: https://drive.google.com/file/d/1pY2TmVs4yPdv8PbjYAR8Tutb09Mw-2TP/view.