Benvinguda

Ara que has fet el pas de rebre les notificacions de l’AFA, et donem la benvinguda!
Volem fer-te cinc cèntims del que has de saber de la nostra organització.

Què és l’AFA?

(text extret de FAPAC)

 1. Dona suport a les famílies, mestres i alumnes i també als òrgans de govern del centre en tot allò que contribueixi a la millora de la qualitat de l’ensenyament que reben els infants.
 2. Promou la participació de les famílies a la comunitat educativa potenciant la seva implicació en el funcionament del centre.
 3. És un espai de reflexió que permet a les famílies reflexionar i opinar sobre el funcionament quotidià de l’escola i sobre temes educatius d’abast més general.
 4. És el principal interlocutor que tenen amb l’equip docent per tractar els temes que afecten a tot el col·lectiu de famílies.
 5. Participa en la presa de decisions i en el govern del centre mitjançant un representant al consell escolar de centre.
 6. Orienta les famílies en l’exercici dels seus drets i obligacions com a membres d’un centre educatiu sostingut amb fons públics.
 7. Administra i gestiona els recursos que aporten els associats.

Com puc participar?

 1. Fes-te’n soci. Amb els ingressos podem contribuir a millorar el projecte educatiu i realitzar projectes per crear comunitat.
 2. Participa com a membre de les nostres comissions i ajuda a crear/millorar/fer créixer els seus projectes. Aquí hi ha un llistat de funcions de cadascuna i el contacte per apuntar-t’hi.
 3. Si no t’és possible ser membre actiu de les comissions pots ser voluntari en moments puntuals en què requereixin un cop de mà.

Quins són els canals de comunicació?

 1. Enviem comunicats a través d’e-mail a les persones associades i a aquelles famílies que s’hagin inscrit al nostre llistat de correu (ho podeu fer aquí)
 2. Tenim un canal de Telegram i Twitter.